MASSAGE

Svensk klassisk massage

Den klassiska massagen hjälper dig att öppna upp ett flöde i kroppen både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Massagen ger ny energi, medvetenhet om din kropp och tillfälle att bara ta emot. Varma, generösa händer som mjukar upp dina muskler och ger dig en känsla av välbefinnande.

Djup svensk massage har många goda effekter på stela och trötta muskler så som att påskynda läkning och återhämtningsprocesser. Begränsa ärrbildning och bindvävstillväxt i muskulära skador och ge en ökad muskulär avslappning och elasticitet samt ha en lugnande effekt på nervsystemet. Dessutom gör massagen så att en muskel som blivit uttröttad av arbete återhämtar sig fortare än om den bara får vila, samt motverkar och minskar bindväv som alltid bildas i orörliga och skadade muskler. Den klassiska svenska massagen är allmänt smärtlindrande, lugnande och antas höja prestations och koncentrationsnivåerna.

30 min — 445:-

45 min — 545:-

60 min — 645:-

Aromamassage

En varm väldoftande olja hälls på din kropp. Du masseras med långa svepande rörelser. Detta upplevs som den totala avslappningen. Efter massagen får du en skön hårbottenmassage.

30 min — 445:-

45 min — 545:-

60 min — 645:-

Fotmassage, 30 min

Skäm bort dina fötter med ett mjukgörande vattenbad och peeling, behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage.

Pris — 385:-

Hot Stone Massage, 90 min

OBS! Ring gärna för bokning.
Hotstone-massage är en behandling där använder man sig av varma lavastenar och aromaoljor. Hotstone-massage ger en känsla av totalt välbefinnande.

Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Dessa stenar har en förmåga att bevara värme. Den här behandlingen är mycket efterfrågad och är ett utmärkt alternativ till traditionell massage.

Under behandlingen placeras stenarna noggrant ut på din kropp. Stenarnas storlek varierar beroende på var på kroppen de används. För att ytterligare förstärka känslan av avkoppling är stenarna inoljade. Värmen från de heta stenarna får dina muskler att slappna av vilket innebär att själva massagen blir mer effektiv och mer intensiv än den skulle bli utan.

Jag använder stenarna och mina händer för att skänka dig en behaglig avslappnande massage. I 120 min massage använder jag omväxlande varma basaltstenar och kalla stenar av marmor för att ytterligare stimulera ditt nervsystem och blodomlopp.

Efter din hotstone-behandling kommer du att känna dig djupt avslappnad.

Pris — 945:-