°KOSTRÅDGIVNING

60 min, KOSTRÅDGIVNING — 645:-

Vill du gå ner i vikt eller ändra dina kostvanor för att må bättre och få mer energi? Tränar du regelbundet utan att se tidliga resultat? Maten har en avgörande betydelse för hälsan och välbefinnande. Därför min mål är att ge kunskap som hjälpar dig att förändra ditt levnadssätt till det bättre – boka 45 minuters kostrådgivning med mig.

___________________________________________________________________

KOM — i — FORM packet — 1670:-

30 dagar personligt uppföljning. Här hjälper jag dig att hitta långsiktig lösning och gå ner i vikt på ett sunt och varaktigt sätt.

Vid första träffen gör vi en nuläges analys avseende kost och livsstil som får ligga till grund för de mål vi sätter upp. Vi gör även en Bioelektrisk Impedans Analys. BIA-mätningen visar tydligt hur kroppen är sammansatt och är ett värdefullt verktyg om du ska göra en förändring och vill gå ner eller upp i vikt. Inför vår andra träff får du föra kostdagbok, utifrån den får du individuella kostråd för att nå dina uppsatta mål. Tredje träffen handlar om motion och återhämtning – vilka tillsammans med kosten ligger till grund för en sund och balanserad livsstil.

Jag följer med dig under hela period tills vi nå resultat, men… det krävs en stor insats från din sida.

3 träffar a´50 min
Du får alltid kontakta mig via telefonen ellr mail.

Du bokar första tillfället, sedan bokar vi resterande två tillfällen vid första besöket.

Boka tid online